www.radiokoha.com

Chat Radio Koha

 • Në publik mundoheni të perdorni vetem gjuhën Shqipe!
 • Kërkesat për cyber sex NDALOHEN rreptësisht!
 • Bisedat private mos i nxjerrni në publikë!
 • Jo flood – Shënim i shpejtë ose i pa kuptimtë!
 • Jo reklama të çfardo forme! (vëtëm link i radiokoha.com do te tolerohet, të mos publikohet i njejti link më tepër se 3 herë).
 • Mos shenoni me shkrnoja të medha në publik!
 • Mos shenoni me shkronja që nuk janë të qarta për lexim!
 • Ne publik mos shenoni adresa te Skype, Facebook, numra telefoni, email adresa apo ndonjë adrese personale!
 • Mos përdorni nicka të pistë
 • Jo diskriminim, sharje, ofendime ose grindje!
 • Reklamimi i faqeve të Facebook ndalohet!
 • Ofendimet ndaj stafit janë rreptësishtë të ndaluara!
 • Kërcënimi ndaj stafit dhe chatuesve tjerë ndalohet rreptësisht!

Na Kontaktoni

+49-9945-3173-399

DËGJO NË MOBIL

KLIKO KËTU